Boso jowo

Boso jowo kalebu boso kang tuwo ing nuswantoro.Boso ugi kalebu boso kang luhur.Boso jowo kaperang dadi 3 kromo yoiku:
1] kromo inggil
2] kromo madyo
3] kromo kromo ngoko
 Kromo ngoko kapirang dadi 2 yoiku:
1]ngoko andhap
2]ngoko alus
 Mekaten kemawon,mugo dadio tambahan wawasan.
Share Artikel Ini : Tweet Google+

Kang podho ing Boso jowo ing babagan budaya

Otomotif

Gadget

Kesehatan