Iwak Peyek ( Download lagu Mp3 Iwak Peyek dan Lirik Iwak Peyek )

Download lagu mp3 Iwak peyek Dan Lirik lagu iwak peyek

Tembang iwak peyek kini menjadi fenomena namun mungkin sebagian dari anda belum tahu lirik asli lagu tersebut.
Lirik iwak peyek asli :

wooo wooo wooo woo
wooo wooo wooo wooo
wis suwe aku ngenteni kowe
rino wengi ora nyambut gawe
nang kene asik rame-rame
nek ketemu joged asolole
nang kene aku ngenteni kowe
adoh-adoh aku tekan kene
kabeh konco wis ono kene
nek gak teko disusul rame-rame
ooo ooo ooo ooo
iwak peyek (iwak peyek)
iwak peyek (iwak peyek)
iwak peyek sego jagung
sampe elek (sampe elek)
sampe tuek (sampe tuek)
sampe mewek gak matek- matek iwak peyek (iwak peyek)
iwak peyek (iwak peyek)
iwak peyek sego jagung
sampe elek (sampe elek)
sampe tuek (sampe tuek)
sampe mewek gak matek-matek
wooo wooo wooo wooo
nang kene aku ngenteni kowe
tak rewangi ora nyambut gawe
nang kene ayo diamanke
nek wis aman joged asolole
wooo wooo wooo wooo
iwak peyek (iwak peyek)
iwak peyek (iwak peyek)
iwak peyek sego jagung
sampe elek (sampe elek)
sampe tuek (sampe tuek)
sampe mewek gak matek-matek
iwak peyek (iwak peyek)
iwak peyek (iwak peyek)
iwak peyek sego jagung
sampe elek (sampe elek)
sampe tuek (sampe tuek)
sampe mewek gak matek- matek wooo wooo wooo wooo
wooo wooo wooo wooo

Download lagu iwak peyek :



Semoga yang fahri emje persembahkan untuk anda ini bermanfaat.Iwak Peyek ( Download lagu Mp3 Iwak Peyek dan Lirik Iwak Peyek ). Iwak peyek menjadi fenomena akhir-akhir ini dan semoga lagu-lagu jawa lebih dikenal lagi.

5
Share Artikel Ini : Tweet Google+

Kang podho ing Iwak Peyek ( Download lagu Mp3 Iwak Peyek dan Lirik Iwak Peyek ) ing babagan entertainment, serba-serbi, umum

Otomotif

Gadget

Kesehatan